top of page

Ruim 20 kerken en bedieningen hebben de handen ineengeslagen om Twente met het goede nieuws bereiken en samen de grote opdracht vervullen! Met Pasen organiseren wij een evangelisatiecampagne in Enschede: drie avonddiensten gericht op het delen van het goede nieuws dat Jezus leeft. Voor ongelovigen een laagdrempelige gelegenheid om het goede nieuws te horen, voor jou een kans om mensen mee te nemen die Jezus nog niet kennen. Het zullen avonden zijn met aanbidding, getuigenissen en gebed voor de zieken, maar boven alles zal het goede nieuws klinken dat Jezus leeft en dat Hij redt.

Image by Nico Smit

Vanaf vier weken voor de campagne vinden er elke dag outreaches plaats in Enschede en omstreken. Dat noemen wij een Gospel Invasion! Zo overspoelen we Twente met het goede nieuws. Ga je mee?

Bijeenkomst jeugdclub

Samen zijn wij het lichaam van Christus en iedereen kan bijdragen aan de campagne. Kijk op welke manier en in welk team jij mee kan draaien. Meld je aan als vrijwilliger via onderstaande knop of scan de QR-code.

Image by rupixen.com

Voor een grote evangelisatie-campagne zijn veel middelen nodig. Neem in gebed mee hoe jij financieel bij kan dragen aan deze campagne. Elke euro draagt bij aan het vervullen van de grote opdracht.

bottom of page